Glasvægge til kontor

Optimal udnyttelse af plads og lysforhold!
En virksomheds behov ændrer sig fra den ene dag til den anden, og det samme gør behovet for plads. Ofte kommer der nye medarbejdere til med kort frist, og så kan glasvægge til kontor være løsningen. Glasvægge til kontoret er en både enkelt og flot løsning, når der skal inddrages rum til nye kontorpladser, mødelokalet skal laves større eller noget helt tredje. Ligeledes tager glasvæggene minimal plads og sørger for, at lyset stadig har de bedste betingelser for at komme ind i lokalet.
Glasvæggene kan relativt hurtigt sættes op, så virksomhedens daglige drift ikke forstyrres unødigt. Ved brug af glasvægge udnyttes pladsen ligeledes optimalt, og forbedrer arbejdsklimaet da glasvæggene fx kan forhindre de lydgener, der kan være fra kollegaernes telefonsamtaler, kundebesøg mm.

Glasvægge til kontoret – en løsning til virksomheden

Alt efter virksomhedens behov, kan glasvægge benyttes på flere forskellige måder. Nogle ønsker fuldglasvægge, imens andre blot ønsker skillevægge til det større kontorlandskab.
Hos Nillan Hyllekilde Glas har vi løst mange forskelligartede opgaver for både større og mindre virksomheder, og vi har altid fokus på at tilpasse opgaven, så brugsværdien bliver optimalt for virksomheden. Glasvægge til kontor kan laves på mange forskellige måder. Man kan give glasvæggene sit eget præg, skal de fx være gennemsigtige, matte eller dekoreret med folie.

Mere information om glasvægge til kontor

Kontakt Nillan Hyllekilde Glas, når du har behov for mere information om de muligheder, der er, når kontoret skal have glasvægge. Vi kommer gerne ud og beser lokalerne og giver et bud på de muligheder, vi ser som optimalt for netop din virksomhed.
Er du interesseret i glasvægge til kontoret? – Kontakt os i dag og hør mere!

Alt i glarmesterarbejde:
Udskiftning af termoruder
Glasskade og -reparationer
Glasvægge til kontoret
Indramning af billeder
Vedligeholdelsesopgaver
Udbedring af skader efter indbrud
Glasslibning til brusedøre
Special- og sikkerhedsglas
Opgaver med hærdet glas
Alle opgaver indenfor træ, glas og alu.