Få mest muligt ud af pladsen med glas

Skal du have renoveret badeværelset, eller skal du indrette et eller flere badeværelser i dit nye hus, så er en brusevæg eller en brusedør i glas et sikkert valg i den moderne indretning. Hos glarmesterfirmaet Nillan Hyllekilde Glas ApS har vi specialiseret os i tidløse, funktionelle og smukke glasløsninger til badet til såvel private som erhvervskunder i og omkring Odense, Nyborg og Kerteminde på Fyn.

Fordele ved en brusevæg eller brusedør

En brusevæg på badeværelset vil i mange tilfælde gøre sig meget bedre end et forhæng eller en muret bruseniche. Vælger du glas til din brusevæg eller brusedør, får du nemlig:

  • En elegant og enkel løsning, der giver masser af lys i rummet
  • En fornemmelse af ekstra rummelighed
  • ​En løsning, der spiller perfekt sammen med badeværelset øvrige inventar
  • ​En løsning, der er stabil og sikker
  • ​En løsning, der er nem at rengøre

Har du allerede en muret bruseniche, som du er glad for, kan tilføjelsen af en brusedør i glas være det, der giver badeværelset et ekstra løft og et moderne og stilrent udtryk.

Vi kan levere din brusevæg eller brusedør i såvel klart glas som matteret glas, og vi laver naturligvis det hele efter mål, så vi er sikre på, at det passer perfekt ind i det nye badeværelse.

Kontakt os for et tilbud

Har du brug for en superfunktionel og flot glasløsning til dit badeværelse, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig og giver altid et uforpligtende tilbud og en pris på netop dit projekt.

Søger du en erfaren glarmester nær Odense?​

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os

Nillan-Hyllekilde Glas ApS

Cikorievej 19, 5220 Odense SØ

CVR-nummer: 30697383

​E-mail: glasklar@glasklar.dk

Læs vores cookiepolitik

25 års erfaring med glasløsninger

​– den erfaring gør os til din kvalitetsbevidste partner. Vi sikrer en hurtig og effektiv udførelse, og er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – din sikkerhed for et stykke veludført glarmesterarbejde.

© 2022 Nillan-Hyllekilde Glas ApS. Alle rettigheder forbeholdes.