Glasvægge til kontor

​Optimal udnyttelse af plads og lysforhold!


En virksomheds behov ændrer sig fra den ene dag til den anden, og det samme gør behovet for plads. Ofte kommer der nye medarbejdere til med kort frist, og så kan glasvægge til kontor være løsningen. Glasvægge til kontoret er en både enkelt og flot løsning, når der skal inddrages rum til nye kontorpladser, mødelokalet skal laves større eller noget helt tredje. Ligeledes tager glasvæggene minimal plads og sørger for, at lyset stadig har de bedste betingelser for at komme ind i lokalet.


Glasvæggene kan relativt hurtigt sættes op, så virksomhedens daglige drift ikke forstyrres unødigt. Ved brug af glasvægge udnyttes pladsen ligeledes optimalt, og forbedrer arbejdsklimaet da glasvæggene fx kan forhindre de lydgener, der kan være fra kollegaernes telefonsamtaler, kundebesøg mm.

Søger du en erfaren glarmester nær Odense?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: glasklar@glasklar.dk.

udtalelser og anmeldelser

Hvad mener vores kunder?

Nillan Hyllekilde Glas dækker hele Fyn. Vi har gennem tiden løst mange forskellige glasopgaver for både små og store virksomheder, privatpersoner og offentlige instanser. Læs vores anmeldelser på Facebook.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 11 bedømmelser.​

er du interesseret?​

Erfaren glarmester til din glasopgave

Har du brug for en glarmester? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god, billig pris på din opgave. Kontakt din glarmester i Odense, Kerteminde & Nyborg.

Kontakt os

Nillan-Hyllekilde Glas ApS

Cikorievej 19, 5220 Odense SØ

CVR-nummer: 30697383

​E-mail: glasklar@glasklar.dk

Læs vores cookiepolitik

25 års erfaring med glasløsninger

​– den erfaring gør os til din kvalitetsbevidste partner. Vi sikrer en hurtig og effektiv udførelse, og er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – din sikkerhed for et stykke veludført glarmesterarbejde.

© 2022 Nillan-Hyllekilde Glas ApS. Alle rettigheder forbeholdes.