Få små og store spejle på mål

Vi skærer alle typer spejle efter mål

Nillan Hyllekilde Glas ApS tilbyder at skære og montere alle former for spejlglas til private kunder og kunder i erhvervslivet eller den offentlige sektor. Vores virksomhed har base på Fyn, og vi kører ud til kunder i Odense, Nyborg, Kerteminde og på resten af Fyn, når der er brug for spejle på mål eller en spejlløsning, der er lidt ud over det sædvanlige.

Om du skal have nye spejle i din frisørsalon, netop har åbnet et fitness-studie, er kommet til at smadre et spejl, har renoveret badeværelset eller ønsker at skabe en fornemmelse af rum og plads i et lokale ved hjælp af spejle, så kan vi hjælpe med spejle på mål. På den måde er du sikker på at få en løsning, der passer perfekt til rummet og dit behov.

Spejle på mål til gamle rammer

I disse år er det meget populært at gå på loppemarkeder og i genbrugsforretninger efter gode ting til indretningen af hjemmet. Det er ofte muligt at finde store malerier i smukke rammer til billige penge, tomme rammer eller defekte spejle. Og vi kan hjælpe dig med at forvandle dine fund til personlige og unikke spejle. Har du fundet den perfekte ramme, skærer vi spejlet på mål, så det passer – og vi hjælper også gerne med at montere spejlet i rammen.

Der er gode penge at spare

Hvis et spejl er gået i stykker i en garderobevæg eller på badeværelset, er det billigere at udskifte spejlet end hele elementet. På vores værksted kan vi skære alle typer spejle på mål, så de passer. Vi giver også gerne dig et tilbud på det eller de spejle, du har brug for at få lavet.

Søger du en erfaren glarmester nær Odense?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: glasklar@glasklar.dk.

udtalelser og anmeldelser

Hvad mener vores kunder?

Nillan Hyllekilde Glas dækker hele Fyn. Vi har gennem tiden løst mange forskellige glasopgaver for både små og store virksomheder, privatpersoner og offentlige instanser. Læs vores anmeldelser på Facebook.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 11 bedømmelser.​

er du interesseret?​

Erfaren glarmester til din glasopgave

Har du brug for en glarmester? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god, billig pris på din opgave. Kontakt din glarmester i Odense, Kerteminde & Nyborg.

Kontakt os

Nillan-Hyllekilde Glas ApS

Cikorievej 19, 5220 Odense SØ

CVR-nummer: 30697383

​E-mail: glasklar@glasklar.dk

Læs vores cookiepolitik

25 års erfaring med glasløsninger

​– den erfaring gør os til din kvalitetsbevidste partner. Vi sikrer en hurtig og effektiv udførelse, og er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – din sikkerhed for et stykke veludført glarmesterarbejde.

© 2022 Nillan-Hyllekilde Glas ApS. Alle rettigheder forbeholdes.