​Glasvæg eller New Yorker-væg

Udnyt plads og lys med en moderne glasvæg / New Yorker væg

Skal der sættes en glasvæg eller en New Yorker-væg op på kontoret eller hjemme i privaten, så lad os fra glarmesterfirmaet Nillan Hyllekilde Glas ApS stå for opgaven.

Vi udformer og opsætter hvert år glasvægge for kunder i Nyborg, Odense, Kerteminde og på resten af Fyn, og vi hjælper også gerne dig eller din virksomhed, hvis du skal bruge en funktionel og æstetisk glasløsning som afskærmning eller rumdeler, uden at den tager hverken lyset eller pladsen i rummet.

Glasvægge til kontorer

Er pladsen blevet for trang, så du har brug for ekstra kontorpladser eller et større mødelokale i din virksomhed, kan en glasvæg eller en New Yorker-væg være den prisbillige, flotte og enkle løsning, der skaber flere rum i rummet.

Ved brug af en glasvæg eller en New Yorker-væg udnyttes pladsen optimalt, og da glasset virker lyddæmpende, kan der skabes lukkede rum, uden at det føles trangt eller klemt. En lydisolerende glasvæg forbedrer desuden arbejdsklimaet, fordi den mindsker de lydgener, der kan være fra kollegers telefonsamtaler eller kundebesøg.

Vores glasvægge og New Yorker-vægge laves efter mål og kan leveres i matteret eller i klart glas.

Høj kvalitet og hurtigt arbejde

Når du lader os stå for montering af en glasvæg hjemme, hos dig eller i din virksomhed, er du garanteret:

  • ​Glarmesterarbejde af højeste kvalitet
  • ​Materialer fra førende leverandører
  • ​Hurtigt og effektivt arbejde
  • ​En konkurrencedygtig pris på opgaven
  • ​Overholdelse af alle aftaler og tidsfrister

For yderligere e information og tilbud

Har du spørgsmål til vores glasløsninger eller priser, er du velkommen til at kontakte os. Vi har kompetencen og erfaring til at rådgive dig, så du får den helt rigtige løsning til dit behov – og efterfølgende laver vi naturligvis gerne et tilbud med gode priser på netop din opgave.

Søger du en erfaren glarmester nær Odense?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: glasklar@glasklar.dk.

udtalelser og anmeldelser

Hvad mener vores kunder?

Nillan Hyllekilde Glas dækker hele Fyn. Vi har gennem tiden løst mange forskellige glasopgaver for både små og store virksomheder, privatpersoner og offentlige instanser. Læs vores anmeldelser på Facebook.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 11 bedømmelser.​

er du interesseret?​

Erfaren glarmester til din glasopgave

Har du brug for en glarmester? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god, billig pris på din opgave. Kontakt din glarmester i Odense, Kerteminde & Nyborg.

Kontakt os

Nillan-Hyllekilde Glas ApS

Cikorievej 19, 5220 Odense SØ

CVR-nummer: 30697383

​E-mail: glasklar@glasklar.dk

Læs vores cookiepolitik

25 års erfaring med glasløsninger

​– den erfaring gør os til din kvalitetsbevidste partner. Vi sikrer en hurtig og effektiv udførelse, og er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – din sikkerhed for et stykke veludført glarmesterarbejde.

© 2022 Nillan-Hyllekilde Glas ApS. Alle rettigheder forbeholdes.