Sikkerhed og frit udsyn i ét

Hos Nillan Hyllekilde Glas ApS har vi specialiseret os i skæring og montering af glasværn i hærdet og super stærkt glas, som gør vores værn ideelle til tagterrasser, altaner og udendørs eller indendørs trapper. Vores dygtige og erfarne glarmestre kører ud til såvel private kunder som virksomheder og offentlige institutioner i Odense, Kerteminde og Nyborg samt på det øvrige Fyn – og vi kommer også gerne ud til dig.

Med os som din leverandør af glasværn, er du sikret:

  • ​Kvalitetsarbejde baseret på gode materialer fra førende leverandører
  • ​Hurtig og effektiv udførsel af det givne projekt
  • ​Overholdelse af indgåede aftaler og leveringstider

Sikkert og smukt med glasværn

En tagterrasse eller en altan er en dejlig investering, som gør, at man kan nyde udelivet mange måneder om året. Vælger du en terrasse eller altan med glasværn, får du maksimal sikkerhed, uden at rækværket tager noget af udsigten.

Med en tagterrasse med moderne glasværn har du mulighed for at bygge til dine eksisterende boligkvadratmeter, samtidig med at du kan nyde overblikket over landskabet eller byen på en hel ny måde. Du får desuden maksimal glæde af solens stråler og har det perfekte uderum til sammenkomster med venner og familie på en sommeraften.

Kontakt os for tilbud og priser

Skal du have etableret en terrasse, en altan eller et trappeforløb, hvor du vil have en sikker, stilren og enkel afskærmning i form af glas, da er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for en god pris.

Vi laver mange forskellige typer af glasværn i mange forskellige prislejer, og vi har også den rigtige løsning til dig. Vores tilbud er konkurrencedygtige og glasklare.

Søger du en erfaren glarmester nær Odense?​

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os

Nillan-Hyllekilde Glas ApS

Cikorievej 19, 5220 Odense SØ

CVR-nummer: 30697383

​E-mail: glasklar@glasklar.dk

Læs vores cookiepolitik

25 års erfaring med glasløsninger

​– den erfaring gør os til din kvalitetsbevidste partner. Vi sikrer en hurtig og effektiv udførelse, og er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – din sikkerhed for et stykke veludført glarmesterarbejde.

© 2022 Nillan-Hyllekilde Glas ApS. Alle rettigheder forbeholdes.